UW SPECIALIST IN
GRONDWERKEN & GAZONAANLEG

Bezeok ons op
Facebook

Voor de groenste gazons en grasmatten in regio Geel

Voor een mooi en groen gazonnetje regio Geel kunt u rekenen op Verdonck in Geel.

Een mooi gazon aanleggen kan op twee manieren: Met grasmatten (graszoden) of zaaien. Beide hebben zo hun voordelen:

Gras zaaien

Gras zaaien is een stuk voordeliger dan grasmatten leggen. Zeker bij een groot gazon kunt u met zelf te zaaien heel wat besparen. Kennis van gazons en zaaien is echter noodzakelijk. Zo zijn er veel verschillende soorten zaden. U kunt graszaad kopen voor een siergazon, een speelgazon en er bestaat ook speciaal graszaad voor schaduwgazon. Ook moet u nauwkeurig te werk gaan bij het zaaien. Hiervoor doet u best beroep op een ervaren specialist.

Grasmatten

Grasmatten of graszoden zijn dan weer een goede keuze wanneer u snel resultaat wil zien. Immers, bij gras zaaien duurt het een hele tijd vooraleer het gras te zien is. Kunt u dus niet langer wachten op uw prachtige groene gazon voor uw woning of bedrijfsterrein? Dan laat u gewoon mooie grasmatten leggen.

Verdonck in Geel heeft de nodige kennis van en ervaring met gazons en kan u een mooi, strak gazonnetje garanderen. Zaaien of grasmatten? U vraagt het maar!!

Davy Verdonck werkt vooral in Geel en omliggende gemeenten zoals Oevel, Mol, Kasterlee, Turnhout, Balen, … Als hij er geraakt met zijn tractor, dan kunt u gegarandeerd op hem rekenen!

Overige diensten Verdonck

U kunt Davy de hele dag door telefonisch bereiken, ook ’s avonds tot en met 20u. Mailen kan uiteraard altijd, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen! Zijn contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Top