Davy Verdonck

Zoekt u een bedrijf dat kleine graafwerken en grondwerken in Geel en omstreken uitvoert? Doe dan beslist een beroep op Davy Verdonck.

Brede expertise

Zo doorkruist hij de regio Geel, Oevel, Mol, Kasterlee, Turnhout en Balen voor kleine graaf- en grondwerken, tuinwerken en gazonaanleg. Voorts behoren ook afbraakwerken en het vellen en verhakselen van bomen tot zijn activiteiten.

Kleinschaligheid

We zijn een kleinschalig bedrijf en dat is precies onze kracht. Zo kunnen we heel flexibel inspelen op specifieke vragen van klanten en zijn we vlot bereikbaar om hen meer uitleg of deskundig advies te geven.

Verzorgd werk

Davy Verdonck heeft een goed gevulde orderportefeuille met talrijke tevreden opdrachtgevers. Klanten gaan met ons in zee omdat ze vertrouwen hebben in ons vakmanschap en onze manier van werken.

Davy Verdonck

Voor al uw kleine grondwerken in Geel en omstreken

Zoekt u een bedrijf dat kleine graafwerken en grondwerken in Geel en omstreken uitvoert? Doe dan beslist een beroep op Davy Verdonck. De zaakvoerder kan inmiddels buigen op ruim 13 jaar praktijkervaring in de sector.

De beste keuze

Als zelfwerkend patroon voert Davy Verdonck alle werkzaamheden zelf uit en is hij het enige aanspreekpunt voor al zijn klanten. We zijn een kleinschalig bedrijf en dat is precies onze kracht. Zo kunnen we heel flexibel inspelen op specifieke vragen van klanten en zijn we vlot bereikbaar om hen meer uitleg of deskundig advies te geven. Als er toch een probleem op de werf opduikt, lost Davy dat snel en efficiƫnt op.

Doorheen de jaren heeft Davy Verdonck expertise opgebouwd in verschillende domeinen. Zo doorkruist hij de regio Geel, Oevel, Mol, Kasterlee, Turnhout en Balen voor kleine graaf- en grondwerken, tuinwerken en gazonaanleg. Voorts behoren ook afbraakwerken en het vellen en verhakselen van bomen tot zijn activiteiten. En om het plaatje compleet te maken kan u hier ook een container huren.

Davy Verdonck heeft een goed gevulde orderportefeuille met talrijke tevreden opdrachtgevers. Klanten gaan met ons in zee omdat ze vertrouwen hebben in ons vakmanschap en onze manier van werken. Ze appreciƫren onze resolute keuze voor verzorgd werk, correcte service en strikte naleving van de afgesproken termijn. Nieuwe klanten komen vaak bij ons terecht door positieve feedback van bestaande klanten. En zo doet de mond-aan-mond reclame zijn werk.

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse?

Neem dan zeker contact op. Dat kan alle dagen per mail of telefonisch tot en met 19 uur. Wij komen graag bij u langs om uw terrein of tuin te bekijken en uw wensen te kennen. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke en gedetailleerde offerte. 

Gratis offerte
call-to-action